2012-11-26 En Skogspromenad

I dag har husse matte och jag gjort en långtur, och det må jag säga att det var skönt. Springa är mitt liv,ja det finns väl mer att göra i skogen också som sporrar. Det dom två inte gillar är när jag får som dom kallar “labberyck” för då är risken stor att jag kommer nära deras hälar Förvånad inte meningen, men det tror ju dom ändå. När jag kommer i den hastigheten så måste jag andas och jag brukar andas med öppen mun, och i min mun finns tänder, ja ni förstår. Matte i sin tur brukar hjälpa mig så jag kan varva ner sådana gånger, hon kallar in mig och jag får sitta bredvid henne en liten stund. Sedan så är jag fri igen och………inte på en enda gång  utan efter en stund så………..Nyah-Nyah

Nu ligger jag under mattes skrivbord och myser, jag antar att det blir lite lek ute om en stund och senare i kväll tränar vi lite inomhus. I morgon så ska matte och jag fara till Mellansel. Det var banne mig på tiden, det är hur längesedan vi var dit. Matte hoppas att det blir lite träning där också, dom har en sådan underbar plan att träna på, sedan kanske det kan sluta med lite bus om jag har tur. Det är sällan vi får göra det, men det händer ibland..

Jag lämnar väl en rapport i morgon om det blev bus eller inte.

Vi ses

/Leisie

26 nov 2012

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också