Ajajaj

Hej

Jaa undrar om badrummet hinner bli klart till helgen. Rörmokarn fick lov att stanna hemma i dag med sjukt barn. Det kan han ju inte rå för men ändå.....undecided Det återstår iallafall tre dagar till den här veckan, så nog hinns det med.

Vi har varit en vända in till stan, hämtade nylackade skåpluckor till badrummet. Kors va`det blev bra, nya knoppar kommer senast torsdag. Tänk vad fint det kommer att bli. Tror att vi ska göra ordning lite fika och ta med och bjuda lackerarn och dom andra som gjort ett bra jobb. Så om någon av er som läser det här och är behov av nylackerat så ta med hit samtidigt som ni gör ett besök hos oss laughing när det är klart tar vi dom tillbaks till er när vi ska hälsa på tongue-out. Det tycker jag låter väldigt finurligt. Förena nytta med nöje är väl aldrig fel.

Nu ska jag ta en riktig promenad med Leisie innan jag lägger in detta, kanske jag kan ta något kort på henne och omgivningen. 

Sådärja, nu är vi hemma efter en skön promenad. Glömde kameran hemma så det fick bli en bild av vårt hus i kväll. En bild på Leisie får bli i morgon. 

 

Ha det så gott alla läsare.

/margit 

Kunde inte hålla mig.Roliga träffar med Akki o Li i Ö-vik

10 mar 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)