Ändring

Ja nu har vi varit till Ö-vik och uträttat ärendet.

När vi kom till Timrå så stannade vi till hos Annika och Mats för att få lite fika innan fortsatt färd. Vi kunde inte stanna länge för vi skulle hinna fram till  Ö-vik och checka in på Nätra Motell. Ett billigt och bra ställe, där Leisie också är välkommen. Väl framme i Ö-vik så åkte vi till Åsberget där vi varit så mycket med Leisie. Jag tror att hon kände igen sig. Synd att det var så mycket snö. Det såg väldigt oanvänt ut, snön låg liksom orörd där vi brukade trampa upp. 

Sedan åkte vi och köpte lite blommor och överraskade vår fd. hyresgäst. När Christian öppnade dörren kunde han knappt tro sina ögon. Vi ville så gärna träffa dom, inte minst för att säga välkommen till världen till deras lilltös och också gratulera Line som blivit stora syster. När vi var klar med det besöket fortsatte vi till Domsjö till Vårat pizzaställe. Vi hade hoppas att ägaren själv jobbade,men icke denna afton så det får bli en annan gång vi träffar honom. Nu fortsätter resan till motellet.

Nästa morgon intar vi frukost och far sedan in till Ö-vik igen. Naturligtvis gjorde vi en tur till Åsberget även i dag med Leisie, sedan hastar vi till Lundbergs cafe och köper fikabröd, och fortsätter till Marcus fd.jobb. Hans arbetskamrater blir minst lika överraskad som Christian och Sofia. Efter en pratstund där så vänder vi hemåt. 

Vi kommer till Timrå igen till Mats och Annika. Mats följde med på en promenad för att vi skulle få testa Leisie med andra hundar. Det gick hur bra som helst. Åter igen fick jag lära mig att aldrig lägga mig i vad hundarna gör med varandra. Om det låter illa och ser skräckinjagande ut BARA FORTSÄTT ATT GÅ BARA GÅ . Gick hur bra som helst. Efter promenaden bjöd dom oss in till Sundsvall på middag på Stekhuset, där hade dom beställt bord. Tack snälla mats och Annika för födelsedagsmiddagen, den var verkligen underbar och flarnet med kaffe, jaa vad ska man säga om det, helt GRYMT. När ni kommer till Sundsvall gör ett besök på Stekhustet och beställ kaffe med flarn.

Nu tackade vi för oss och ställde kosan mot Djupvik. Väl hemma så pustar vi ut och glada att vara hemma igen. När posten kommer in så har jag fått ändrad operationsdag Ska vara i Uppsala den 1 mars och operationen blir 2 mars. Så jag får "gruva" mig en extra vecka.

/margit

 

Utsikten på Åsberget har förändrats. En del skog är borta.

Leisie var lycklig att åter vara på känd mark-

Ännu mer träd borta

Här under snötäcket maj  2010 var Leisies första besök på Åsberget

Finns det dofter kvar från förr ???

 

Timrå nästa.

 

7 feb 2016

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till: