Återtar Bloggen !

Hej  vänner-

Det ser inte bättre ut än att jag måste återta bloggen. För matte o husse blir det varken hackat eller malet här. Ni har ju ingen susning om vad som sker med mig i min vardag, inte helgdagar heller för den delen. Hoppas bara dom ´lånar ut datorerna, annars är det kört för mig.

För det första ska jag tala om att det går framåt för mig, jag menar att jag har stadgat mig och snart är fullvuxen. Lite barnslig är jag emellanåt men så fungerar det väl för alla, jag vill vara liten ibland.

Den senaste tiden har jag skött om min matte som inte har varit riktigt frisk, men nu är hon sitt gamla jag, och det tycker jag är kul. Under tiden som hon bara låg till sängs så låg jag tätt intill och värmde henne, hon fick en slick lite då o då, jag tror hon gillade det.

Snart ska vi återuppta lite träning, jag behöver lite hjälp med det om jag ska växa till. Jag har kompisar som är såååå duktiga och det är klart jag också vill bli duktig o lydig. Matte o husse tycker jag är duktig redan nu men att det kan bli ännu bättre. Det bästa av allt är att jag tycker det är kul att träna. Hoppas att det finns några kompisar som hör av sig till matte som vill samträna. Det är ju bra om det finns någon som är med, som jag kan bli nyfiken på. Jag ska iallafall be matte ringa till Aki, han är rolig på plan och duktig. Jag är lite " lur" på hans matte ;)

Så hösten kommer att bli fin för min del, och jag återkommer löpande hur det går för mig.

Ha det så gott så ses vi här inom kort

/nospussar Leisie

titut.jpg

5 okt 2013

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)