Beslut

Ja det blir verkligen långt emellan det skrivs på den här bloggen. Det hinner hända många saker mellan skriverierna. Vi har hunnit fira alla vinterns högtider som jul,nyår och trettondagen. Själv har jag hunnit med några läkarbesök på Akademiska.

Innan vi riktigt hunnit fram till julaftonen så firade vi lilla julafton med Marcus son Stefan med familj. Vi hade verkligen en trevlig kväll tillsammans. Hunden Charlie fick stanna kvar hos oss för dom själva skulle fara till Kanarieöarna över jul. Och det var så kul att få ha en fin kompis till Leisie, ni må tror att dom trivdes och hade roligt. 

Carina, Anders och Anna drog också till Kanarieöarna, och då var det nyår när dom kom åter. Den firade dom tillsammans med oss. Lessamt nog så blev Carina sjuk, men nytt år skålades in ändå. På jnyårsdagen skjutsade vi hem Anna till Edsbyn och det blev två härliga dagar där tillsammans med Anette och Pelle med familjer. Så visst har jag njutit av helgerna.

På trettondagsafton var det nytt besök på Akademiska. Skulle göras ett nytt ultraljud som varade tio minuter, därefter väntan och väntan på läkare. När han så småningom kom gick vi till samtalsrummet. Läkaren informerade om läget och det slutade med att han rekommenderade operation. Cystan på min bukspottkörtel har tendens att växa och i dagsläget är det inget aggressivt men hur den kommer att bete sig framöver är det ingen som vet. Men mitt hjärta inför en operation är inte riktigt som det ska så ett ultraljud har gjorts och en annan undersökning återstår. Men ändå så är alla förberedelser inför operationen gjord endast op.tid fattas. Jag har träffat narkosen.sjuksköterskan och sjukgymnast för information efter operationen. Det är en op som tar  en hel dag att genomföra.När jag vaknar så är jag försedd med en hel del slangar så jag rekommenderade Marcus att kalla mig för Slangbella laughing

I dag har jag varit till Avesta sjukhus och tagit prover för jag ska till min Kirurg i Falun på tisdag. Ska bli intressant att höra hans utlåtande efter alla turer i Uppsala. Jag har stort förtroende för honom så jag vill gärna träffa honom, för jag har säkert missa mycket av informationen jag fick i Uppsala. Även i Uppsala är det mycket bra läkare och vårdpersonal. Det som var bra är att inskrivningen sker på den avdelning som jag kommer att vara på efter operationen, och där har jag varit tidigare så jag är ju välbekant med personalen.

Klart att det känns tufft men jag har mina nära och kära att luta mig mot och inte minst alla mina vänner. 

Jag återkommer.

/margit

 

7 jan 2016

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)