Besökt mina barn

Hej

Ja då har jag varit till Edsbyn en sväng. Jag hade lovat att skjutsa hem Linus som varit hos oss några dagar.Passade fint att göra det, så det blev av att komma till "Byn".

Det är mycket som ska hinnas med och ännu mer jag inte hinner med. Alla besök jag planerat blev naturligtvis inte p.g.a. tidsbrist. Samtidigt blir jag också väldigt rastlös. Jag bodde iallafall hos Anna och vi kom överens att nästa gång då ska vi planera för tiden. Som det blev den här gången och som andra gånger åkte jag hem en dag tidigare än jag hade tänkt mig.Så det där med tidsbrist stämmer ju inte ser jag embarassed Det var väl mer dålig planering.

Vi var till Crossbanan och tittade på mina barnbarn när dom tränade. Dom har träning tisdagkväll och torsdagkväll. Vi hade tur med vädret och gott fika hade Anette med sig. Roliigt att Pelles son Isac också har börjat köra lite. Filip är sex år nu och har redan hållit på några år. Ni kan hitta videoklipp på vänster på hemsidan.

Ett besök hos min syster Birgitta och hennes Christer var ju självklar att besöka. Dom blev jätteöverraskad när jag plösligt dök upp. Och går det som planerat så kommer dom en sväng med eller utan husvagn. Finns plats inomhus.

Vi var bjudna till Pelle o Linda på go middag,alltid god mat hos dom nya rätter som jag aldrig hört talas om. Bara be om recept och hem o göra. MMMMM  Pelle o Linda har ju också köpt ett annat hus sedan sist. Där trivdes dom jättebra och huset var bra planerat. Så nu vet jag att jag även har plats där om jag önskar det vid besök.

Leisie och Marcus var hemma i Djupvik det underlättade för mig och lite mer av frihet att slippa rastningar och annat som tillhör när man har hund. Kanske det var därför som planeringen uteblev. Hundskötseln sitter i ryggmärgen..

Nu ska jag inte bli långrandig med en massa text utan jag lägger in lite bilder här. Bilder blir lite blandat från tidigare besök och senast besök.

Ha det gott

/margit

Isac, Anna och Filip

 

Pelle som mekaniker

Anna ,Filip och Linus

Isac 

Elin o Sebastian

Sebastians lilla syster Svea

Vi är på Restaurang i Falun

Marcus o Christer fixar mat Birgitta diskar o jag fotar

 

 

 

12 jul 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)