Varför Blogga ?

Ja inte för att det är det mest spännande jag skriver,och långt ifrån en bra blogg.  Jag tycker ändå att det är kul och har alltid varit intresserad av att skriva. Nu handlar inte bloggen om bara hunden Leisie, hon ingår i vår vardag och delar sitt liv med oss. Det är intressant också vilka som läser bloggen. Jag har besökare från många länder, USA, Spanien, Venetsuela, Norge, Tyskland, Bolivia m.fl. och det stimulerar mig verkligen att fortsätta skriva. Och alla trogna Svenskar som läser, till er, ett stort Tack. Ni uppmuntrar mig 

Den här Hemsida n.nu tycker jag är bäst för min del. Har provat flera stycken och Hemsidan n.nu har den bästa support om jag kör fast. Priset är under 1000-lappen för ett år och det kan man inte säga något om.Det finns många möjligheter med den här bloggen för alla intresseade av en Hmsida. En gratisblogg har så mycket begränsningar och andra betalbloggar kostar "skjortan". Logga gärna in på Hemsidan n.nu  och läs o lär mer den finns längst ner till vänster på startsidan.

Gör som många andra, om du vill skicka ett meddelande till mig. Fyll då  i meddelandet  som finns under fliken Kommentarer-Gästbok så kommer det till min mailbox. Du kan ju naturligtvis också skicka en kommentar.

Nog om detta .

I morgon far vi till Falun och hjärtröntgen och hoppas att det går bra och att läkarn säger att det inte är något fel. Ultraljudet visade bara bra, så varför ska inte den här röntgen visa detsamma?

Men Leisie, det finns gränser även för dig.tongue-out

 

 

25 jan 2016

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till: