Bra dag?

Jodå, i dag får jag tillskriva mig en halvbrabradag. Eftersom jag inte hade något planerat så följde jag med Marcus till vårdcentralen. Han har varit dit på servening. läkaren rekommenderar honom minska i vikt och motionera mera. Det är ungefär detsamma för mig. Så vi måste väl ta tag i det här med vikt och motion,hur det ska gå till. Först så måste vi bjuda en av grannarna på lite fika, då kan man ju inte avstå själv från fika om dom kommer. Vi kan inte sitta och titta på när dom fikar, då tror dom väl att vi kollar hur mycket dom stoppar i sig. och bara bjuda på en slät kaffetår kan man inte heller, ser för snålt ut. Det är trevliga grannar sådana som vi är rädda om, bor på våran gata gör dom också.

Nu väntar jag på köttfärsbiffar som Marcus håller på att laga. Han är en mästare på det,och jag är mästare på tekakor som är ypperlig som hamburgerbröd. Det här blir en fin fin måltid till oss.

Snart har den här dagen gjort sitt och jag är en dag närmare operation. Så nu lägger jag den här dagen bakom mig och ser fram emot morgondagen.

En stor kram till er alla 

/ margit

 

Villa Djupvik

Samma telefonstolpe som ovan,fotad från altan mot sjön

9 feb 2016

Comments powered by Disqus

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till: