Dagen i dag

Redan klockan 09,30 hade vi hunnit med att fara till soptippen, Bygg Max och handlat. Vi ska ju få matgäster till middag och då måste det inghandlas så vi kan laga lite mat. Vi får se om det kan bli ett foto på den där Roger, som inte är Roger Pontare. Tänk om det är Roger Moore, då ni tjejer hade ni väl önskat vara bekant med mig tongue-out

När vi kom hem tänkte jag göra en vaniljkaka till kaffet, men fick för mig att göra ren ugnen först. Det är så enkelt när det är pyrolytisk rengöring, vilken utveckling. Det är jag tacksam för när det gäller rengöring av ugnar. Normalt hade varit att halva jag varit inne i ugnen för att komma åt alla skrymslen, nu säger det bara vips så är det klart och hela jag kan vara utanför ugnen utan att riskera bli kvar. Har du fastnat i ugnen någon gång ? Vaniljkakan får väl bli senare i dag då.

Jag nämde vitgömsar i går, i dag är dom större. Har verkligen vuxit på sig under natten, men vad gör det, det fläktar gott.

Ugnen är nu absolut ren och vaniljkakan är klar. Ska bli gott till middagskaffet. Slickepottarna håller sig framme. Jag brukar spara en skvätt till mina bästa. De bästa ska ha bäst, den här gången sockerkakssmet.

Husse Marcus har jobbat stenhårt, soprummet är ett minne blott. Den synliga fula soprumsdörren har bytts ut mot en vit fin vägg. Just nu bara grundmålad, men oj så fint det blir. Nu finns det lite mer svängrum i garaget.

Eftersom jag inte har blomland i år får vilda gårdsblommor plockas. Det blir också fint och i all enkelhet pryder dom sin plats.

Jag har också ringt Akademiska i dag för att få lite upplysning om provtagningen. Dom ska göra en ERCP och dom har bestämt att jag ska sövas. Hela teamet träffar jag den 1 sept. då jag skrivs in. Om allt går bra den 8 sept. får jag fara hem på kvällen eller dagen där på. Hoppas och önskar att det inte uppstår några som helst komplikationer.

Nu har våra gäster farit hem efter en mycket trevlig kväll. Tack för att ni kom och roligt med överraskningen att Stina följde med. Alltid roligt att lära känna nya människor.

Ha det gott

/ margit

17 aug 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)