Edsbyresa

Hej

Ja då har jag varit ute på en liten tripp, har nämligen besökt Edsbyn. Det är mycket som ska hinnas med när man far på släktträffar.  Fredag 9 maj påbörjade vi resan och vi åkte till Anna, för det var där vi skulle bo.Det var tufft för jag fick absolut inte låna hennes soffa. En fåtölj med en hårig Djurgårdsfilt från förra besöket fick jag utlagd på fåtöljen. Det gick bra det också, än om jag försökte smyga mig till soffan ibland. Människan verkar ha ögon både fram o bak.

på Lördag så firade vi Elis ettårsdag. Han är mattes barnbarns-barn. Mattes alla barnbarn samlades också där. Det var trevligt än om inte jag då fick "härja" fritt. Viktigaste var väl att Matte fick träffa o mysa. Titta på den fina tårta som Amalia har gjort. Hon är grym på att göra tårtor.

På kvällen infann vi oss hos sonen Pelle och familjen. Och som alltid bjöds det på go`mat och mys. Underbara vackra barnbarn smile 

På Söndag åkte vi till Crossbanan för att se hur Filip utvecklats inom mototsporten. Pelle o hans lilla familj följde också med, och det tyckte matte var mysigt. Vi grillade korv i snålblåsten och tittade på hur Filip åkte. På kvällen var det Birgitta o Cristers tur att få besök. Och som alltid god god mat och glädjen att vara tillsammans.

 

Resten av söndagen tillbringade vi tillsammans med Anna, och det var väldigt mysigt för då......fick jag också delta. Mellan varven så var jag ute tillsammans med husse o matte, flygfältet är så stort att springa på. Nu är vi på hemmaplan igen. 

1 jun 2014

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)