En förmiddagspromenad

Hej allesammans,

Som ni alla redan har sett så har hemsidan premieras av N.nu och det tycker vi är riktigt roligt. Att bli utvald bland drygt 50 000 är inte illa. Ni som går i tankar att skaffa en hemsida får gärna höra av er, jag hjälper gärna till. Den här hemsidan är ganska lätt att jobba med, och dom har en super super supportservice. Det är också väldigt roligt att ha en egen hemsida.

I dag på förmiddagen gjorde vi en mysig långrunda i skogen. Matte hon gick och beundrade alla vackra höstfärger. Själv sprang jag både hit och dit och tyckte livet lekte. Försökte några gånger att sätta fart på matte, men hon struntade blankt i att busa med mig. Hon hade fullt upp att titta på trädens färger. Husse är så mysig som alltid har kamera med sig. Han fångar oss ibland ( på bild ) I dag fångade han dimman också.

I morgon blir det ingen promenad på förmiddagen för matte ska till sjukhuset, men senare så tror jag att vi knallar en runda. Både husse o matte mår bara bra att jag tar ut dom en sväng. Själv får jag också passa på att njuta av livet.

Ha det så gott/ Leisie

 

 

 

9 okt 2013

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också