En kort rapport

Hej alla glada.

Har ni kallt ? Här har kylan slagit till, så nu blir det innesittardagar för min del. Hade nog önskat att jag var en katt, då hade jag fått haft en sandlåda inne säger matte. Men men .... alla kan ju inte vara kattor för att det är kallt, hur skulle det se ut, och vem skulle jaga dom ? Det tåls att fundera på, inte jag iallafall.

Varför jag inte kan jaga ? först o främst så är jag som sagt var inne och dessutom har matte varit och köpt ett flexikoppel. Har ni hört på maken, Flexikoppel. Nej nej det är inte som ni tror, jag är inte den sorten som smiter eller rymmer, hon ska använda det när hon ska lära mig saker och när vi är på ställen där jag inte får springa lös och ändå får känna frihet. Det blir säkert jättebra.

Jag ska berätta lite om besöket i Mellansel hos mina kompisar, det lovade jag förra gången. Jojomensan jag träffade dom var och en ute på plan, den här gången fick vi leka. Hur vi leker ? Enkelt, jagar du mig så jagar jag dig, värre än så är det inte. Hur det än är så är det stora killen Belker som är min favorit. Han gillar mig också och han är så ståtlig den killen. Dom andra två tjejerna är lite sura av sig.

När vi lekt färdigt och sprungit oss trötta gick vi in i stugvärmen, jag har några foton när vi kommit in som ni ska få se. Någon dag mellan jul och nyår kommer dom tre med deras husse och matte till mig och ska sova över hos oss. Det ska bli spännande (tycker matte).Vi har ju inte så mycket utrymme inne men ginns det hjärterum så finns det stjärterum brukar man säga.

Tjingeling på er alla.

Var rädd om er i kylan.

/Leisie

11 dec 2012

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också