En miss.

Ja i dag blev det en tidig morgon för färd till Falun. Skulle vara där påNukliarmedicin kl 9.00.. Och som alltid vill jag vara i god tid. När vi kom till receptionen och anmälde min ankomst så hittade dom mig inte. Jag berättade hur det låg till, att jag var till Nuklearmedicin förra veckan, fick dom bra bilder då så kanske jag skulle slippa återkomma i dag. Men då skulle dom meddela mig, och jag har inget hört. Och så småningom så var det bara att konstatera, dom hade nog glömt att ringa mig. Så då utgår jag ifrån att dom har fått bra bilder..

När vi ändå var i närheten av kirurgavdelning såpassade jag på att prata med dom att min läkare Rasmussen ska ringa mig om röntgensvaret på hjärtat och dessutom få prata lite om kommande operation.

Så vad Marcus och jag tog oss för med efter den missen var att fara in till stan. Fick vänta en stund att butikerna på gallerian skulle öppna, men det fixade vi. Vi har inte så svårt med den saken. Vi hängde på låset med andra ord. Jag inhandlade en mysig morgonrock och en väska. Väskan var det Marcus som föreslog och den är snygg och den är rymlig. Morgonrocken är så ljuvligt mjuk o go så den kommer att bli bra i sjukhuskorridoren på mina träningspass. 

Bakningen vad blev det med den? INGENTING kanske i dag på eftermiddag. På onsdag kan jag inte för då ska vi fara till Ö-vik är det bestämt. Syndtongue-out annars hade jag kunnat baka då. Eller hur?

/ margit

 

Lite paddor,telefon,div.laddare och ymsenahannan får plats i väskan

Morgon rocken tänker jag ha andra tider på dygnet också.

1 feb 2016

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till: