En vanlig dag

I dag känns det som att semestrarna är slut och sommaren håller på att dra sig tillbaka. Marcus och jag satt ute på altanen och det var så ovant tyst på något sätt. Grannarna är hemma med husbilen den andra granner har nog börjat jobba och den tredje närmast granne är borta hela dagen. Ingen matte eller husse har passerat, så det är nog så att t.om. sommargästerna har dragit till sina vinter hem, och återkommer när det blir helg.

Solen har iallafall inte gett upp den skiner och ger så behaglig värme i dag.Så dagen i dag har jag bar varit, tror inte att jag gjort någon större isats. Men vad gör det, egen tid har jag skrapat ihop många gånger om. 

Leisie verkar också ha en bara vara dag också. Ligger ute på soffan och håller utkik efter kråkor och grannens katt, däremellan lyssnar hon på grannens tupp och hönornas kacklande. Marcus och jag tycker det låter hemtrevligt-

Jag har pratat med Anette och "lilla crossåkarn" som håller på att planera för 50:ioårskalas. Vi åker dit på lördag och hurrar för Peppe. Syster Birgitta har också ringt i dag, mysigt att höra hennes röst ibland.

Bilder jag lägger ut i dag föreställer tillbakablickar.

/margit

3 aug 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)