Falun i dag

Ja då har jag röntgat hjärta i dag. Sköterskan hämtade mig för jag skulle till en annan avdelning, för det första testet. Hon hade blyförkläde på sig och en låda som såg ut som en gammaldax matbox. Ni vet dom där bruna sakerna med en rem som höll locket på plats.Ni ungdomar vet nog inte vad jag menar för sorts box,kanske det finns på google. När vi traskade iväg så sa jag till henne att det ser ut som vi är på väg på picknick. Sprutan med radioaktivt låg förvarad i den boxen i en liten blylåda.

Först av allt så kopplade man upp mig på EKG och jag skulle cykla. Ni ska tro jag var orolig att inte orka. Det handlade om att få upp pulsen för att de skulle spruta in radioaktivt,nästan så jag trodde att nu blir jag självlysande. tongue-out  Eftersom jag avger strålning efteråt så skulle jag hålla avstånd till gravida och småbarn,Marcus som var vuxen var det ingen fara med, men jag lovade att hålla avståndet till honom ändå resten av dagen coolJag skulle hålla en viss hastighet,och jag kämpar, envis som jag är. När det var som värst jobbigt så hör jag lite till lite till,ok tänkte och gjorde ett ryck. Jag fixade det och dom tyckte jag gjorde det bra.

Efter det så skulle jag äta en macka och dricka kolsyrad dryck och promenera innan en annan röntgen där dom tar bilder. Så vi Marcus och jag  var tillbaka efter att jag fikat, och det gick som en dans i datortomografin och andra skärmar. Jag låg så gott där på britsen. Allt verkade ha fungerat jättebra kanske så bra att jag slipper dit 1-febr.

Det bästa av allt. När vi står vid reception på morgonen så ser Marcus min läkare och han kom emot oss tittade på mig och fragade: Men vad är du här och gör? 

Jag svarade: Det är väl du som ordnat med detwink  Sedan pratade vi vidare. Och jag förstår att nu är det snart OP. om nu den här röntgen och hjärtläkaren säger ok.

När vi var klara med allt, då ställde vi kosan mot Valbo Köpcentrum. Och där kan man finna lite "ymsenahannan"

Ha det gott

/margit

Nu är vi hemma och kan invänta Rådjur.

 

 

26 jan 2016

Comments powered by Disqus

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till: