Föeberedelser

I dag har det inte gjorts så många knop. Det är ju skidåkning och konståkning på tv. och det måste man följa. Svenska tjejerna och vår svenska kille Majorov går det riktigt bra för. Och SM på skidor är det också go fart, roligt att se ungdomarna fara som jehun i spåren. Snart så hinner inte Norge med.

Nu på sena eftermiddagen så kom jag i "baktagen" måste förbereda. Marcus må ha något att äta om jag hamnar på sjukhuset. Så i morgon blir det fortsättning på det. (Hoppas lusten är kvar)

Tövädret ser ut att hålla i sig,sjön är helt dränkt i smältvatten så där törs man inte gå. Det varma fina vädret får gärna vara kvar. Det blir lite slirigt att gå i skogen i tösnö men bättre det än kallt om öronen. Det kan vara friskt att bli lite frostbiten också, så så illa behöver det inte var med kyla heller. 

Eftersom Marcus håller på att sätta ihop alla filmer så dröjer det med foton. Och själv måste jag ut och fota också, annars blir det bara gamla slitna bilder. men så småningom .....kan det bli något nytt.

Nu säger vi så här den här gången och återkommer kanske i morgon igen.

/ margit

 stamklättring

28 jan 2016

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till: