Förberedelser

I dag är en dag av förberedelser inför nästa vecka. Människor har semester och då är det tid för att göra en påhälsning hos oss.

Den här söndagen viker jag till att baka tekakor och vaniljkaka. Vi behöver ha lite till frukost och när det blir fikadax. I början på veckan kommer Marcus son Stefan med familj. Dom kommer bara över dagen, vi bor ju så nu att det går alldeles utmärkt.

I dag Marcus har gjort en liten fin bro på förrådet,så nu kan han lätt gå in o ut. Återstår att se när lilla altanen på min sida blir klart. Tror inte att jag behöver vänta så länge.

På torsdag kommer våra tidigare hyresgäster från Ö-vik dom stannar till lördag. Ska bli roligt att få berättat hur det är där uppe i norr. Och att dessutom träffa Line ,hoppas hon inte är lika rädd för Leisie. Hon upptäcker säkert att Leisie är en snäll schäfer.Lite känslosamt kommer det också att bli. Gör nog lite ont när dom lämnar oss. Underbara människor.

Nästa vecka är det "slånkvicku" här i By Kyrkby. Då blir det mycket aktiviteter,konstutställningar, visning av typografiska museet ( mycket intressant ) Ridning, marknad ,loppis, bilutställning, hantverk och mycke mycke annat. Du som är intresserad kan gå in på By Kyrkby utvecklingsgrupp där finns programmet för 2015. Massor med besökare till vår lilla by väntas. Det säga att det brukar röra sig om 25000-30000 på en vecka. "Våran väg" kommer att bli flitigt använd för den är så vacker, smal och slingrande Bysjön på ena sidan hus på den andra. Jaa det går inte att förklara man måste se.

Några foton från i dag ska jag också lägga ut.

 

Ha det gott/ margit

                                Färdiga tekakor och en ny deg på g

 

Gästrummet ok

Gästtoan ok

Leisie provsitter nya trappen som Marcus gjort i dag.

 

19 jul 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)