Fortsatt städ

I dag har jag tagit itu med köket sakta men säkert. Jag skulle önska lite tips hur jag ska behandla ekköket. Just nu håller jag på att göra rent med såpvatten. Och nog tar det på smutsen,det är i stort behov med en riktig genomgång på huset.Nu går fredag bort för vi ska till Täby och hälsa på . Ska bli trevligt. Här är vi på väg 7 mil kvar. Leisie fick nu bekanta sig med en Golden och det var inga problem. Ingen av oss hade väntat oss det heller.

Jag hade också tänkt hinna till Edsbyn den här månaden men det verkar inte som det kommer att passa in i tiden. 23 apr. ska jag till vårdcentralen i Avesta för provtagning 29 apr. ska jag till vårdcentralen i Avesta och träffa läkaren 30apr. ska jag till Falun på MR 5 maj ska jag till Falun på Kirurgen och träffa läkare. Fullt upp verkar det som, och vad jag vet så är jag frisk. Men det skadar inte med uppföljningar vid den här åldern.

 Marcus han jobbar för fullt med altanen, och det ska sägas vad det blir bra. Lite felräkning på virke, men det betyder en resa till Västerås.Så inget ont som inte har något gott med sig. Jag antar att det inte finns bara virke i Västerås.

Ha det gott

/ margit

18 apr 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också