fredag 24 juli

Gårdagens stora grej var gårdsloppis på våran gata. Vi själva hade inte något bord, vi tänkte lära oss hur det går till, så nästa år kanske vi också har något att sälja. Vår granne på andra sidan gatan hade saker o ting att sälja. Eftersom jag kunde se från mitt köksfönster när dom dukade upp,så fick jag handla innan dom öppnade.  Jag såg en lampa som skulle passa så bra hos oss efetersom vi hade samma stil, så nu är den i vår ägo. En strid ström av människor kom det var kö vid grannens bord. Försäljnungen på gick mellan 11-14 kl 14,00 öppnades skyn och en regnskul utan dess like vräkte ner. Snacka om tur med vä

Ett fynd

 

 

Våra gäster rullade in omkring kl 15,00 roligt att återses. Dom blir till på lördag.Fredag blev en solig vacker dag. Line fick passa på att bada. Trevligt litet bad på Falkuddens camping här i By. Dessutom gångavstånd från oss. Efter att vi ätit lunch gick vi till hembygdsgårde. Line ställde några frågor till personalen,trots sin ringa ålder var hon väldigt intresserad av all gammalt som hon såg. Sofia och Christian bjöd oss på kaffe som vi drack på tunet. Alla var vi nöjda och belåtna av dagen inte minst Leisie som njöt tillsammans med Line Lilla familjen vände åter nu idag till Ö-vik. Så vi tackar för den här gången och säger på återseende.

Lilla Line anländer

Hembygdsgårde i By

 

Gofika

Senare idag kom Carina, Anders och Carinas svärföräldrar på besök. Ingalill hade två söta blommor med sig som passar så bra på entrealtan. Efter lite fika tog vi en promenad till Idrottsplatsen för att kolla på veteranbilar eller ska vi säga raggarbilar både ock blir mera rättvist. Ett stoooort antal bilar och människor hade samlats där. Vi vände hemåt efter en liten titt för att dricka ännu mera kaffe i väntan på middag som jag lagat tidigare. Så med hjälp i köket av Carina så var middagen snabbt klar.Lite eftersnack under tiden maten sjönk dit den hör hemma, så återvände dom till Sundborn och falun.

Tack Ingalill

Det här är bara en liten del 

 

Djupviksvägen

Efter några intensiva dagar så är vi åter bara Marcus,jag  och leisie här hemma. Det har varit roligt och det här är också anledningen till att vi flytade till Dalarna.

 

25 jul 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)