Fyller på

Ja inte var det bättre väder i dag.

På tisdagar brukar vi fara in till stan och handla, 5% för pensionärer på tisdagar laughing Bäst o passa på cool Smarthandlar man, blir det lite rabatter.Vill man kan man lägga det i reskassan kanske. Kära nån det har jag aldrig tänkt på tidigare. I dag t.ex blev det 104:- rabatt ,totalt inom ett år blir det en sudd. Sen kan vi äta billig lunch på Biltema om vi önskar slippa laga egen mat,men det vill vi inte slippa innocent Så visst kan man få det att gå ihop om man säger så.

Leisie fick också följa med i dag, hon handlade ingenting,hon hade allt vad hon behövde. Hon var ganska nöjd att få skälla lite på grannarna med "hunden Stina" som vi träffade på Biltemas parkering.

Eftersom vi inte rår över vädrets makter blev det att fara hem,plocka in varorna och sätta gång att baka.Idag frestar jag med kubb.

Marcus är glad och nöjd vadhelst jag bakar. Han gillar fika. Återstår att se vad morgondagen ska bjuda på. Jag har planerat vad som ska in i ugnen om vädrets makter tänker tjura.Säg inte till någon,men det blir nog hallongrottor.sealed

 

16 jul 2019

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också