Gäster

Lite besök skadar inte. Håkan och barnen (minstingen 5 år.) har varit hos oss en par dagar Det betyder att jag fått visa husse och matte att jag är att lita på. Jag gillar barn, bara dom vuxna talar om hur man ska bete sig mot djur. Och i det här fallet mot hund.Det ska jag bara säga, jag har ett stort tålamod och sköter mig riktigt bra.

Jag har haft fullt upp att vakta ett så stort gäng. I gengäld så har dom följt mig till badet två gånger, det var härligt. Håkan skulle komma igen om en par veckor för att hjälpa oss med lite ved. Det behövs när vintern kommer. Tänk att ligga på fåtöljen framför en brasa, -20° ute. Just nu går det bara att tänka, men snart kan jag uppleva det i verklighet. 

Jag har också följt med min granne Inger till skogen , hinner bara öppna dörren så sitter jag i bilen. Det är sååååå kul att följa med henne. Jag fick lägga på ett kål, för hon sprang hela rundan på 3 kilometer.. Själv skulle jag hinna nosa. Kan ha varit många där sedan sist,jag tycker det är viktigt att kolla sådant.

Igår när matte var i sitt lilla förråd och städade upptäckte jag något som jag aldrig sett tidigare. Jag backade och försökte sakta smyga mig på. Matte sa till mig att gå undan,och det gjorde jag. När matte tittade ropade hon på husse att komma för hon såg att det var en orm.

Någon som läser detta kanske kan tala om vad det var för orm.!!!! Blåsvart med ljus buk från huvu till svans ca 45-60 cm !!!!!!

Avslutar för den här gången och önskar er fortsatta sköna sensommardagar med mycket sol och värme.

/ Leisie

 

Här är en bild när jag vaktar William som idag har hunnit bli 5 år

Men det är klart, jag har fortfarande ansvar för honom när han hälsar på.

9 aug 2016

Comments powered by Disqus

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till: