Helgen är snart slut

Ja då är det snart slut på en härlig helg. Jag har fått rå om Anette och hennes lilla familj från lördag till söndag. Dom åkte på Cross på förmiddagen och ska återkomma till middag innan dom far vidare hem.

På fredagkväll var vi bjudna till våra grannar, och det var mysigt ska ni veta. Mycke skratt,god mat och go dryck och sällskapet, wow. Vi har det underbart.

Lördagmorgon vaknade jag tidigt till vackert väder och soluppgång över Bysjön. När vi hade kommit riktigt ur "bingen" så var det altanjobb igen. Nu är det nästan klart. Vår nya granne och Marcus hjälptes åt att köra ris till "kasen". Bosse har röjt undan så vi ska få fin utsikt över sjön. I kväll är Marcus på möte som handlar om fiberdragning.

 

Leisie får träna varje dag här ute på tomten. Hon vet nu vart gränsen går, men det är lite svårt ibland att hålla den om det är några roliga figurer efter vägen. Men hon går från klarhet till klarhet. När jag har varit på baksidan och målat då ligger hon bredvid och gör bara en liten promenad på gräsmattan ibland.

Nu ska jag duka bordet för snart kommer middagsgästerna. Gästrummet är klart för nya gäster renbäddat och städat, Carina och Anders blir nästa nattgäster dom kommer 1 maj. Trevligt.

Ha det gott

/margit

26 apr 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)