Idag Avesta

I dag är det tisdag då brukar vi fara in till Avesta och handla. Vi pensionärer har 5% rabatt på summan vi handlar för på Coop. Visst är det ganska smart ? På fredag kommer min kära syster Birgitta och min svåger Christer det ska bli kul att träffas en stund. Jag ska se till att bjuda på något gott den dagen. Hoppas verkligen att vädret är lika vackert då som nu. För solen finns här i dag också hur vackert som helst. 

Här gör jag ett uppehåll återkommer efter stadsbesöket laughing och på med brillorna cool Återkommer, ses här strax om en stund ja kanske om en lite längre stund. Beror lite på hur länge stadsbesöket varar undecided

Nu är vi hemma och har i sanningens namn varit det en go stund. Det blev inte några utsvävningar inne i Avesta. I dag fick vi plats på det lilla fiket inne på Coop. Vi beställde en varsin semla som fick representera lunch i dag. Sist vi var där på fiket och vi var på väg hem,kom jag plötsligt på, JAG HAR GLÖMT VÄSKAN. Snacka om att få panik. Vi vände om och och jag var säker att väskan var borta. När jag kom dit så hängde den inte på stolen. En av av gästerna hade sett att jag glömt den och lämnade in den till "fik"personalen. Ni ska tro jag blev glad och samtidigt lärt mig en läxa.

Nu har vi ätit middag hemgjord rotmos och fläsklägg, nu blir det Tv, snooker på Eurosport 2. Tur att både Marcus och jag gillar det. I morgon en ny dag dagen i dag blir gårdag och jag har kommit en dag närmare operation.

/ margit

 

Syster Birgitta

Svåger Christer

Dotter Carina o Mågen Anders

 

 

16 feb 2016

Comments powered by Disqus

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till: