Jobbiga tider

Det är inte lätt att vara hundtjej och ha kille i samma hus. Jag har fullt upp att hålla mig undan. Han fattar inte att jag inte vill ha med honom att göra "just nu" . Bra att han lyder när min husse och matte säger ifrån. Jag har sagt till på skarpen en gång men han fatta inget. Han har andra konstigheter för sig också. Låter som en del gamla gubbar som har löständer,han slår emot käkarna och låter som han hackar tänder. Kära nån så det kan bli.

I dag är det loppis efter våran gata. Vem som helst får ställa upp bord. Synd att Carina är borta annars har vi kunnat ha bord utanför hos oss. Vi har några loppisgrejor i förrådet. Det har varit massor av folk som samlat sig vid ett bord våra grannar har ställt upp. Verkar jättekul tycker matte. Nästa år kanske det finns någon som vill komma och prova på det här med loppis. Jag lovar att vara snäll. 

I går hade vi besök från Edsbyn. Jag hade inte träffat dom tidigare, det var kusinbarn till matte, Ann-Christin o Christer. Hon är kusinbarnet och hon är gift med Christer. Mycket roligt att dom körde ner hit för att sedan åka samma väg till Falun där det var bilutställning crusing kallar dom det. Hoppas det blir fler gånger, alltid roligt med besök.

Jag återkommer, till dess ska ni ha det så gott

Var rädda om varandra, det är vi

/ Leisie

Dom här promenaderna i Ö-vik saknar vi. Finns ingen Mary och Lars-Åke Lostråle här i Djupvik cry

28 jul 2016

Comments powered by Disqus

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till: