Kan det bero på hösten?

Vad har vi gjort sedan sist? Ja Leisie och jag har gått lite kurs och lärt oss lite vardagslydnad och möta andra fyrbenta varelser. Det är väl jag som lärt mig mest Leisie ligger alltid steget före mig istället för tvärtomNyah-Nyah. Bättre sent än aldrig, jag har blivit riktigt duktig, Sandra tycker iallafall det. Och ni skulle bara se när det är dax att fara hur Leisie krumbuktar sig, hon vet inte vilket ben hon ska stå på Förvånad. ´När hon sedan kommer till  “skolan”  så är hon min egen stjärna med allt vad det innebär.

Den här helgen har varit fylld av träning. Lördag var det dax med lite fortsättning av lek och kontaktövning. Eftersom det var deltagare som fattas fick vi korta ner lite. Leisie visade sin absolut bästa sida, det gick att bryta henne när en liten härlig Tollare frestade. Så matte blev stolt, växte flera meter. När vi var klara så började lite skyddsträning. Vi var åskådare, mycket givande !! I dag Söndag var det lydnadsträning för IPO-gruppen, vi…..  Marcus ,jag och Leisie var inbjudna även i dag att delta som åskådare. Vi Tackar alla deltagare för att ni vill dela med er. Mycket inspiration,motivation fick vi med oss hem. Ett särskilt Tack till Sandra och Torbjörn Eriksson med sitt tålamod till oss hundägare.

Ja det var det. Vi har också haft gäster Håkan med familj och mitt barnbarn Linus. Alltid trevligt när dom kommer. Lilla William och Leisie kom väl överens. Lek med boll tillsammans roade dom båda. Annars kanske William tyckte bättre om köksskåpens innehåll Fotboll. Håkan och Linus spelade bowling också, tala inte om för Linus att jag skvallrat, men Linus fö……..adeBlinkar. Kan det bero på att Håkan spelade istället för mig? Efter nån dag dök Linus pappa Stefan upp för att hämta hem sonen, Håkan och hans familj skulle också fara hem till Stockholm. Innan så samlades vi alla för att äta middag. Sedan vinkade vi av Lilla familjen och önskade en trevlig resa hem.. Vi andra, Stefan, Linus, Marcus och jag  gjorde oss i ordning för att gå på hockey som Stefan bjudit mig och Marcus på. Resultatet, det kan ni läsa er till om det intresserar Gråtande ansikte.

Ja ungefär så här lever vi vårt dagliga liv, mycket hund blir det. Att leka och gå på kurs med Leisie och blanda det med lydnad hemma det är väl det roligaste just nu. Hoppas på resultat och framgång så klart. Målet just för dagen är att få till det…………

Kära vänner vi ses

Margit o Leisie<img class="wlEmoticon wlEmoticon-berightback"

18 nov 2012

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också