Kontroll

Idag har Marcus fått kallelse till vårdcentralen först den 3/2 för provtagning sedan 9/2 läkarbesök. Vi får verkligen tro att allt är i sin ordning. 

Vi går mot helg och det känns bra,och det ska bli vackert väder och det säger vi inte nej till. Det är vackert i dag också solen skiner över bysjön. Själv är jag inne och bakar tekakor,det kan bli något mer bak om lusten sitter kvar. Marcus håller på att sammanställa filmer på Leisie, det är kul att kunna se på det när vi sitter på hemmet smile

Marcus frågar mig om vi ska ut och åka lite bil. Jag blir fundersam så klart för han tycker själv att det börjar bli mörkt. Så jag frågar om det var för någor särskilt, och det var det naturligtvis inte. men......! Jag anade ugglor i mossen att det ändå är något lurt. Så.... jag säger att det kan vi väl göra åka en sväng, men vart ? Till Karlbo säger han undecided Jaha och vad ska vi titta på där, ja vi kan väl se om macken finns kvarmoney-mouth fick jag till svar. Det kommer fram att han har ett paket och hämta ut där på macken. Han har tydligen undanhållit en beställniing på ett nytt tangentbordlaughing. Så vi far dit. Det finns enanledning till också. Han skulle bjuda på pizza, fin uträkning då slipper han fisk till middag. Men fisken blir i morgon istället. Mitt förslag blev att vi äter fisk på lördagar framöverwink. JAG ÄLSKAR FISK !!!!!

Önskar er alla en fin och skön helg.

/ margit

 

15 jan 2016

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)