Kylan fortsätter

Hel på er alla.

Hoppas verkligen att ni har tassarna i trim, för nu är det kallt. Jag går inte ut mer än nödvändigt.

I dag var det nödvändigt, jag älskar att bli fotograferad. Husse tyckte att han skulle ta några kort och glad blev jag. Visste inte hur fort jag skulle komma ut. Och jag begriper inte bättre än att det går så infernaliskt sakta när jag  springer  och tar kängorna från husse, ibland kan det vara strumporna. Men vadåååååå jag tycker den leken är förfärligt rolig, men det tar tid att komma ut. Jag gör ju samma saker när vi kommer in, då får jag vänta längre på att få godis bara för att jag är som dom säger störande. Iallafall så blev det några bilder, och dom har matte fixat så ni kan se dom under fotogalleriet och vinterbilder, och ni såg också några när ni kom in på min sida. Husse och jag gjorde lite kontaktövningar också innan vi gick in till matte.

Tidigare så hadé matte och jag en rolig stund inne när vi gjorde kontaktövningar, och jag håller på att försöka lära mig krypa. Nog har jag då trott att det gäller för bebisar, men det ser inte bättre ut än att jag ska lära mig krypa trots att jag redan kan gå. Människovärlden verkar egendomlig emellanåt. Men ok det var ju kul också, får ju godis och det gillar jag.

Nu ska jag bara ligga och njuta tillsamman med min husse o matte, säkert så händer det något mer innan jag ska sova för natte. Och det är inte säkert att det blir så bra natt, för matte är så hostig. I natt så var hon vaken hela natten och bara hostade i ett i ett i ett. i morse ringde hon vårdcentralen och nu har hon fått dynamit. Hoppas att det är vanlig hosta, då kommer hon att bli frisk snart. Stackars matte ;)

Nu så ska ni få återgå till era göromål, var rädda om er i kylan. Gå inte ut i onödan.

Kram till er alla

/Leisie

17 jan 2013

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)