Laddar för en jobbarhelg

Hej vänner.

Ja i går blev det inget skrivet, ok det har väl gått dagar mellan tidigare inlägg också. Men gårdagen var en sorgens dag.

Fick ett tidigt telefonsamtal som berättade att en ung kille lämnat oss. Och tankarna for iväg till hans föräldrar. Det är så oerhört orättvist ibland. Man förstår inte vad är meningen. En sådan här gång känns också avståndet väldigt långt, när man helst önskade kunna få samlas, trösta och krama om varandra. Jag vet att det finns Änglar för familjen, när inte vännerna finns i närheten, då finns Änglarna som tröstar och visar på framtiden.

Just nu förbereder jag mig för en jobbarhelg. Fre-lörd-sönd och måndagnatt, ska jag ta hand om våra gamla och se till att dom får en skön natt. Ibland kan dom också behöva någon som stryker deras hand eller kind när dom inte riktigt komit till ro. Jag är så tacksam att jag får möjligheten att jobba, trots att jag är pensionär. Nu börjar mitt sommarvikariat.

Tidigt på morgonen i dag stack Marcus och jag tillsammans med Leisie till skogen. Hon blir så lycklig när hon får känna friheten där. Det ger oss så mycket att se hur hon njuter. Men det är mycket tonåring just nu. Jag ska lägga in några bilder från morgonen.

Nu ska ni alla ha en trevlig fredagkväll, och var rädda om varandra.

Kram till er alla.

/Margit

14 jun 2013

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)