Landat

Hej alla

Ja nu ska jag försöka överta den här bloggen från Leisie. Men visst hon ska var med på ett hörn,hon är ju ändå huvudpersonen.

Som det flesta vet så har Marcus och jag fattat ett stort beslut för att vara i vår ålder. Vi har flyttat från Örnsköldsvik till etthus i Djupvik två mil från Avesta ca 45 mil. Tror någon att det varit en jobbig tid?????sealed Absolut ,vägen fram och åter några gånger blev en börda,snö,slask,kallt och mörkt. Nu är det gjort !!!! Eftersom vi inte någon av oss hade något som höll oss fast i Ö-vik så blev beslutet lättare, att få komma våra barn närmare var värt vårat beslut. Dessutom har vi bra avstånd när vi vill ut o röra på oss till Gävle- Avesta-Falun-Borlänge-Västerås-Sala och Enköping. Ja vad mer kan vi begära.

Innan vi hamnade här så har vi tittat på andra orter och andra hus,vi har verkligen lagt ner restid och mil för att hitta denna underbara plats. Vackert hus liten by intill en sjö.

Vi har nu bott här några veckor och hunnit med en hel del vad vi önskat. Barn och barnbarn har besökt oss, våra enormt fina grannar har vi bjudit på inflyttningskaffe. En del förbättringar av huset har vi hunnit med just nu håller vi på att färdigställa vårt nya badrum. Vi byter inte skåpinredning, lackerat om luckorna,och dom ser precis ut som nya. Har vi tur blir det klart i morgon

På lördagkommer Carina, Anders och Carinas svärföräldrar. Det ska bli kul att träffa dom igen Nästa helg kommer Marcus son Håkan. Oj vad vi har kullaughing

Leisie, jaa hon är som en ny hund. Plötsligt började hon gå fint i koppel och sköter sig som en dam. Så nu är det kul att gölra promenader. Vi brukar då börja gå genom skogen innan vi fortsätter en av rundorna och hon måste gå kopplad.Inomhus brukar hon ligga i tv-rummet i anslutning till kök och hall (öppen planlösning) där har hon full kontroll, hon behöver aldrig mer bekymra sig vart vi tar vägen. När det kommer gäster hälsar hon och sedan är det inget mer med det. Skönt för henne att slippa stressen. 

Slutar nu skrivandet för den här gången med att hoppas och tro att våren är här. Vårsolen skiner i dag.

Väl mött 

/ margit

9 mar 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också