längesedan

Hej

Ja nu är det midsommar och kylan håller ett fast grepp om oss. Men det hindrade oss inte att göra en promenad tillsammans med Anders o carina. Leisie hon fick avsluta promenaden med att bad i båthamnen. Och ni ska tro hon tyckte det var härligt.Att sitta hemma på bron och titta på det underbara blänkande frestande vattnet är ingen höjdare,men att få hoppa i simma och leka, ja det är en fempoängare. 

Det finns en liten förklaring till att det blir långt mellan skriveriet här på bloggen. Vi far och flyger runt här i Dalarna och Västmanland gör inköp av blommor som sedan ska planteras. När vi gör våra vardagsinköp så gäller det att planera eftersom det trots allt tar sin tid. Så länge vi var kvar i Ö-vik hade vi gott om tid med datorerna, men den tiden är borta nu. Allt är så kul att hålla på med,plantera,städa,baka allt allt allt och mer därtill.

Det har också blivit så att då och då fara in till Falun till sjukhuset. Som många av er redan vet så upptäktes det för en tid sedan cystor på bukspottkörteln i samband när jag röntgade gallan. Och dom cystorna har växt och behöver följas upp. Umeå har flyttat mig till Falun och det ska dom ha ett stort TACK för. Här fanns en underbar läkare som inte lämnar något åt slumpen. Han i sin tur har tagit med mig i ett läkarteam i Huddinge och Uppsala. Nu senaste undersökningen gjordes en gastroskopi som gjorde att han kunde se vilken grupp den här cystan tillhör. Frågan nu är vad som ska göras härnäst. Besked och råd  från Uppsala trodde han skulle komma nästa vecka. Huddinge har uttalat sig för en op.men min läkare vill avvakta och få all utredning som går att få för att undvika en op. p.g.a.för allvarliga risker. Svåraste i dag är att inte veta och att komma i kamp med ovissheten. Men kommer nu sol och värme då skiner jag ikapp. Precis nu i skrivande stund så skiner solen in genom fönstret där jag sitter.

Och nu är det midsommar som sagt. Förra helgen giftade jag bort min äldsta dotter Carina. Ett vackert enkelt bröllop i vackra Sundborn. Nu, veckan efter är dom på besök hos oss som herr o fru Pettersson. Trevligt att se ett sådant lyckligt par. Dom älskar verkligen varandra. När dom kom så var det så gulligt när Anders kramar mig och säger  "Nu är du min äkta svärmor."  

Nu ska jag gå ut och gräva och plantera en blomma som jag fick av tanten vi hyrde av i Sundborn, passa på när solen skiner och hyfsad värme.

/ margit

 

20 jun 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)