Ledig

Hej 

Nu är jag ledig några dagar. William och hans syskon och pappa har farit hem i dag. Matte var så orolig innan dom kom för hon trodde jag skulle bli för tuff för William. Men nu är det bara så att får jag bara bekanta mig så vad är problemet. Nu var det också så att William kunde verkligen hålla igång så jag fick verkligen ligga i för att hålla reda på honom. Det var inte det lättaste i den här värmen. Husse fixade en badbassäng till Williamoch jag trodde i min enfald att jag också skulle få prova på den. Kanske lika bra att det inte blev så för då hade väl luften gått ur både mig och bassängen.

Nu väntar vi att mattes syster och hennes man Christer kommer över en natt. Och då har dom lilla Boy med och då ska vi leka lite han o jag Han brukar vara lite gnällig och tror sig få göra vad han vill med mig. Och så fort jag gör något så piper han. Vi får se hur det blir den här gången. Vi längtar iallafall.

I torsdags var matte och jag till Timrå trots att vi hade besök. Man måste ligga i om man ska vara på topp. Som vanligt var det jätteroligt trots värmen. Alltid kul att avsluta med att alla blir koppelfri och den här gången fick jag bekanta mig riktigt med lilla Zpooki Så nu känner vi varandra.

 

Kafferast i skogen

 

Husse o jag ska grilla

 

Håkan fotar William

Håkan William och jag

William o Jag vid poolen

William vid poolen

 

 

 

27 jul 2014

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)