Lite info.och nya bilder

Hej

Nu går tiden snabbt . Snart är sommarvikariatet slut och sommaren dalar så sakterligt. Men arbetet lär återkomma lite då och då. Jag förmodar att det kommer att finnas behov av vikarier. Och varma vackra dagar kommer också att infinna sig lite då och då.

Det som står närmast på agendan är att ta emot goa vänner från Edsbyn ett par dagar. Och Marcus son med familj har också kommit in i min agenda, dom kommer på onsdag –fredag . Ja det är tätt nu, men innan sommaren är slut så får vi plats med fler. Det är roligt när besöken avlöser varandra och att få rå om nära och kära lite då och då. Efter det så styrs kosan till Sundborn, där Leisie ska bo på pensionat några dagar. Vi far vidare till Oslo och har då Carina och Anders med oss i bagaget. Ska bli roligt och trevligt att möta barnbarn och barnbarnsbarn i deras egna hemtrakter. På hemvägen så tittar vi in i Edsbyn en sväng innan vi fortsätter till Ö-vik.

Jaa, efter det så planerar jag en tur till Sundsvall  för att träffa goa hundvänner. Ev en övernattning, så vi hinner med lite träning. Och jag hoppas också på att det ska bli ytterligare hundkurs i höst. Kursen som pågår nu är ju en av de bästa jag någonsin varit med om tidigare. Den har höjt motivationen både för mig och Leisie. Och bäst av allt husse deltar med hejarop, korrigeringar och dokumentering . Han och hans videokamera är våra extraögon.

Nu ska vi planera för mat, dryck och aktiviteter för  kommande dagar.

Och senare i höst och vinter ska jag försöka uppdatera bloggen med våra aktiviteter och bilder lite oftare. Lättare sagt än gjort. Tiden går ju så fort.

Önskar er alla en fortsatt skön sommar

/ Margit

Några bilder :

Miljöträning högst upp ska vi.

och det gick bra både upp o ner.

21 jul 2013

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till: