Lugn dag

I dag har det varit en lugn dag. Flyttat om några kärleksört som jag hoppas kommer att trivas på sin nya plats.Till hösten ska dom få dela rabatten med vårlökar. Ingen bilåkning i dag, har varit hemma hela dagen. Kallt i luften härlig värme i solen så länge det varade. 

Blev serverad lunch på altanen. Marcus hade gjort en undrbar omelett som jag avnjöt ute. Premiär !! Så nu får sommaren klamra sig fast.

 

Varje lördag eller söndag har jag en speciell egen tid med Leisie. Då gäller det att snygga till gennes fötter. Klorna ska klippas och filas, hår under trampdynor ska också klippas. När jag plockat fram tång och sax och själv satt mig på golvet då kommer hon och lägger sig framför mig, väl medveten om vad som ska hända. Ibland så somnar hon. Hon kan vakna upp och se undrande ut om det snart är klart eller få hoppas på en stund till. Eftersom hon är en schäfer så måste hon ta chansen att visa det också. Men vadå......ingen rädder för vargen här.

 

 

På våran gata märker vi en ökning av trafiken. Folk har liksom vaknat efter vintertiden och vill se sig omkring. Då är det vackert att åka på vår lilla väg efter stranden. Det ska bli spännande längre fram när campingen är fullbokad och alla aktiviteter drar igång. Kan ni tänka er att vi är ca 200 boende och sommaren kommer med ca 30000 besökare.Och ska man göra kvällspromenaden från campingen ja då är våran väg den som är rogivande. Leisie håller ordningen.

 

I morgon är det söndag och ingenting planerat. SMHI kommer med regn så då passar det bra att baka. På med renkläder och ut en promenad med Leisie, det kommer hon att gilla. 

Så om tiden inte räckte till i går så fick jag lite tid över i dag att ta det lugnt. Vart den tiden kom ifrån .....ingen som vet jag är bara tacksam att den fanns

Ha det gott 

margit

16 maj 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)