Luktar skunk

Hej alla kompisar, och alla andra också!

I går sa min husse att jag var deras prinsessa. Vet ni vad han sa idag? ”fy f.n vad du luktar”. Allt bara för att jag var på ett jättebra humör och sprang som bara den uppe i skogen, och då naturligtvis i ett dike som det fanns lite brunaktigt vatten i. Det är det väl inte så mycket att tjafsa om. Hur skall dom ha det egentligen?

Det blev såklart ett besök i badrumet när vi kommit hem. Som tur var så fick jag använda mitt favoritschampo.                                                                                                                                                     Nu tycker väl ni att jag är lite divig bara för att jag vill ha ett riktigt bra schampo när jag duschar, men är man prinsessa så är man. Samtidigt så klippte matte klorna och hår mellan trampdynorna. Jag njuter av dem behandlingen. Det var rätt skönt skall ni veta.

Nu återstår bara att se vad det blir till middag. Nåt ståndsmässigt bör det väl bli. Oxfilé eller liknande skulle jag tro. Det såg ut så i alla fall. Visst är det oxfilé som är lite rödbrunt och är små kulor?

Ha de gott och lev väl.

Tjingling

Leisie

 

14 okt 2013

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också