Marcus tur i dag eller otur

Ja i dag ska Marcus till vårdcentralen. En årlig besiktning är inte helt fel. Jag tänker följa med så jag kan hålla mig uppdaterad. 

Kallt är det också 18° och solsken, en vacker dag med andra ord. Vi får dra på oss ryssmössorna och ge oss ut ,någon risk för näsblod lär det inte vara,alldeles för kallt att det ska kunna ske. Ni har väl inte glömt fåglarna? Dom behöver all hjälp med mat nu. På våra fågelbord är det fullt ös av alla vackra vinterfåglar, inte minst domherrar. har tre fågelbord ute och  det verkar inte räcka så.....vi måste nog ha ett till. Innan jag publicerar det här inlägget ska jag ta några vinterbilder så ni får se vad vackert det är även på vintertid här i Djupvik.

Vi har hunnit med stan också, så nu är vi hemma. Marcus hade troligen Borrelia. Han har fått antibiotika så nu hoppas vi det försvinner och att det inte blir andra följder. Det var då tur att jag upptäckte att det var något om inte stämde när jag såg fläcken. Det får räcka nu att springa hos läkare,men det är ändå bra att vi har en fin sjukvård i Sverige.

/ margit

 

Utsikt från baksidan 

Utsikt från framsidan

 

 

14 jan 2016

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)