Mera tid.

Hej alla vänner

Jag har kommit dithän att tiden räcker inte till t.om. minnet har sin begränsning.När vi flyttade hit till Djupvik har jag banne mig inte tid att skriva i bloggen. Har tänkt hålla er uppdaterad hur vi har det och hur vi mår. Vi har kuskat runt mellan Horndal-Falun-Hedemora-Sala- Västerås och Avesta. Vi bor så till att det är inte det närmaste när vi behöver saker o ting. Men så småningom har vi räknat med att vi har allt det vi behöver, och då är det väl bara mat på inköpslistan. Vi har också nått målet att komma närmare våra närmaste och det har blivit mycket besök,och det har varit och är kul ska ni veta.

Marcus har fixat färdigt altanen på framsidan, den blev riktigt riktigt bra och snygg. Nu håller vi på att planera för plantering. Vad ska vi ha?? Jaa det är den stora frågan just nu. Men så småningom så.....blommar det.

Jag o Leisie har fått gjort våra promenader utan Marcus några dagar för han har haft så ont i ett ben. Det är så enormt vackert att göra dom här promenaderna, det är som att vandra på en vit blomsteräng, vitsippor,vitsippor och åter vitsippor. Och vad tror ni står på tur i växtriket ? Liljekonvaljer,liljekonvaljer och åter liljekonvaljer. Jag kan bara göra mig en föreställning just nu när jag ser detta hav av blad som kommer med små små knoppar innehållande en underbar doft. Gräsmattan har också fått genomgått en klippning, den växer så det knakar. 

Förberedelser till Carina och Anders bröllop står också på agendan. Ska hinna baka, laga lite mat och övrig planering. Det är fler med mig som har uppgifter inför detta bröllop. 

När jag skriver detta så kom jag att tänka på att tiden går fort. För varje ögonblick försvinner det tid från livsmåttbandet,tid som är förbrukad,tid som aldrig återkommer. Önskade att det fanns ett tidsmåttbband i resår där man kan tänja lite på tiden, eller varför inte en tidsreserv där man kan hämta lite tid när det fattas. Men så fungerar inte tiden,tiden är begränsad. Det gäller att ta vara på den på bästa sätt,ingen vet hur långt bandet räcker. Jag är glad för varje dag när mina ögon oppnas och jag får se en ny dag gry.

Soluppgång över Bysjön

 

Ta vara på tiden kära vänner

margit

15 maj 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till: