Närmare dagen op.

Nu är det bara en vecka kvar.

I dag fick jag brev från sjukhuset i Avesta för en hjärtundersökning. Det är Falun som skickat remiss. Nu vet jag inte om det är en undersökning som Uppsala ska ha svar på innan op. Försöker att ringa alla möjliga men helt omöjligt att komma fram,telefonkön redan uppfylld får jag till svar. Förra hjärtundersökningen fick jag vänta länge på, blir det lika nu, och Uppsala vill ha svar, ja då blir det väl ingen op den här gången heller. Sedan ska vi till apoteket och hämta ut sprutor som jag ska ta fem kvällar innan. För att hålla ordning på allt som ska bli klart innan nästa tisdag blir det en stressad perion.

På fredag kommer Stefan barnen och Charlie. Det blir en bra paus att fundera på annat. Dom åker skidor på dagarna och vi får rå om Charlie. Det blir en fin avkoppling det. Synd att inte Anette kommer som planerat också på fredag. men jag förstår att Filip vill vara med på aktiviteter som skolan ordnar. Inget konstigt med det. Jag får träffa dom vid ett senare tillfälle. 

I dag får jag passa på att tvätta, måste väl tvätta lite nästa vecka ändå,men tvättar jag allt som finns i dag i tvättkorgen blir det inte mycket till nästa måndag. 

Klart att jag oroas lite inför operation, men någonting säger att det kommer att gå bra. Kanske mest gruvsamt hur det kommer att kännas efteråt och att inte få äta. jag minns sist när jag var inlagd och inte fick äta och jag började piggna till, va`kämpigt när matvagnen kom. Och det bästa av allt, det finns alltid flera rätter att välja på och goda rätter också. och Personalen är som små underbara Änglar.

/margit

Carina o Anders  Soffmys

22 feb 2016

Comments powered by Disqus

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till: