Nu är det dax

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Det var längesedan jag var här på bloggen. Har inte varit i någon som helst skrivarform, egentligen inte i skrivande stund heller. Gör ett tappert försök ändå i regn o rusk, höstväder mitt i vintern.

Rubriken passar för förklaringen att jag inte skrivit på länge och också för väntande åtgärder i sjukhussvängen. Nu är det iallafall på G. Den 9 dec ska jag till Avesta sjukhus och ta prover, 15 dec. till Falun för MR och 16 dec till Avesta igen för EKG. Sedan är det bara att vänta på kallelse till läkaren i Falun och det ror jag går snabbt. 

Jag har också hunnit ramla och gjort illa något revben tror jag, ont gör det i vilket fall tongue-outsom helst. Får väl klaga när jag kommer till farbror doktorn om det onda håller i sig. Detta om mig.

Vi ordnar med julstök som alla andra människor. Och vi förbereder oss att vara hundvakt över julen, ska bli jätteroligt. Sist Charlie och Leisie träffades hade dom så enormt roligt.  Marcus och jag har också blivit förslagna om ett fint elljusspår inte långt från oss ,som är perfekt för hundarna. Eftersom vi bor i detta lilla samhälle så kan vi känna oss säkra med två lösspringande hundar som har kul i skogen. Nyårsaftonen ska vi fira tillsammans med Carina,Anders och Anna.Det ser vi verkligen fram emot. Under julhelgen mellan rastningar av hundar kan vi förbereda för det nya året. När vi kommer in på år 2016 skjutsar vi Anna till byn och bor hos henne en par nätter.

Lite så här ser det ut just nu, hoppas att jag kan skicka några till rader innan ju och nyår har passerat.

Ha det gott alla och var rädda om varandra.

/ Margit

Här var det mysigt på promenaderna.

 

4 dec 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)