Nu kan vi

Jaa nu kan vi fara både hit o dit. i går åkte vi ner till Huddinge till Marcus son Håkan. Kopplade släpvagnen för att hämta lastpallar som vi fått efter deras bygge. Vi behöver några sådana nämligen för att palla upp lite ved på. Så nu gäller det att se om sig efter lite ved till vintern. Har ni något bra tips så hör av er. Visst det finns på blocket hur mycket som helst men är det ändå någon som känner till något så.....

Vi började göra besöket på Håkans jobb. Han guidade oss och berättade vad han jobbade med. Visst jag visste ju vad han gjorde men att dessutom få se och höra berättas så får man en annan inblick. Sedan åkte han med oss till en busstation där han hade sin cykel. han var snabbare hemma än oss som fortsatte med bil.

Jag måste lägga till när vi var på väg till busstationen. det stog en bil med varningsblinkers, på körbanan kom en Chihuahua springande på körbanan. Korsdade våran körbana skräckslagen ut på nästa ,bilar kom i ett på alla filer. Jag var helt säker på att stackarn blev krossad. Vi var ju tvugna att fortsätta. Jag såg matte springa och leta, någon hade tydligen pekat vart dom hade sett hundstackarn, slutet på detta har jag ingen aning om, kan bara hoppas att rymlingen klarade sig.

Vi kom iallafall hem till Håkan och deras nybyggda hus. ett fint lantligt villaområde. Hade inte förväntat mig den tystnad som var, men det var ju på landet, så då är det väl tyst. Lilla Villiam har funnit några nya kompisar att leka med, så han hade fullt upp.

Håkan grillade hemmagjorda hamburgare som smakade susen. 

När det var dax att fara hem skulle Håkan hämta Linnea som hade varit på golfläger, vi väntade att hon skulle komma hem så vi fick heja på henne. Annlie hon skulle till stallet,men skulle komma förbi Med Emilia som vi aldrig tidigare har träffat.

Så var det dax att styra kosan hemåt och återigen vara glad att kommit lite mycke närmare våra barn, barnbarnbarn och barnbarnsbarn. Så den här veckan har vi kännt oss rik. Nästa vecka kommer fler.

Och Leisie, hon är en fröjd att ha med sig. Nöjd o belåten finner ro att följa med och åka bil.

Några bilder från gårdagen

 

Farfar har ett vakande öga på Villiam

 Villiam Linnea och Farfar Marcus

 

Emilia är vacker

Annelie med Emilia

 

På väg hem

18 jul 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)