Min Far-Mor

Men kära nån vad dagarna går och helg är det också. Tänk, om det inte skulle vara sport på Tv när det är helg, vad mycket annat jag skulle hinna med. Det här är bara en variant,en annan för att slippa är, efter operationen och rehabiliteringen, då ska jag byta jord till blommorna,egentligen kan jag göra det nu, men nu är det sport på Tv. Skicross är ju roligt och spännande. Skulle väl egentligen städa lite innan jag ska till Uppsala, gör jag det i dag hinner det bli stökigt till den 29,och i dag är det sport på Tv. Så här smidigt tänker jag för att jag är lat. I dag vill jag titta på sport och man ska Helga vilodagen det är precis vad jag gör.

Min Far-Mor lärde mig sticka,det brukade jag göra hos henne på Söndagar, det fanns ett stort men, ingen stickning under tiden Gudstjänsten pågick på radion. Vi satt tillsammans på soffan och lyssnade och jag väntade på att få börja sticka.

Min Far-Mor hade en gungstol ute på bron när det var sommar. Hon satt ofta i den och jag satt bakom henne och kammade hennes tunna hår, det gillade hon.Jag kanske inte är lat,jag kanske gör som Far-Mor,tar vara på vilodagen.

/ margit

Min goa Far-Mor

14 feb 2016

Comments powered by Disqus

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till: