Ny härlig dag

Ny dag nya möjligheter.Gårdagen avslutades med en kurskväll. Jag är ju inte så van att gå bland mycket trafik eller så, det provade jag på i går kväll. Tror ni gick bra? Ja det vill jag lova , stora timmerbilar, andra bilar och inte minst cyklister dundrade förbi matte och mig. Jag var inte ett dugg rädd och matte berömde mig för det. Sedan när vi kom tillbaks till planen så gick vi korta rundor och fick möta andra kurskompisar, det går bra för mig nu.Strax tillbaka Visst, jag spetsar öronen men jag håller mig på min kant, så det är inget problem längre.

Nu på morgonen gjorde husse, matte och jag en skogsrunda, det är mer än härligt. Vi gick uppför berget  och när vi kom till vägen så finns det ett öppet litet fält. Tror ni inte att matte skulle “träna” mig där också. Hon får för sig allt möjligt tok nu när jag är fri i min skog. Arg Koppelträning kallade hon den här övningen, så värst kul är väl inte det, men vad gör man inte för husfridens skull Nyah-Nyah Sedan fick jag gå i koppel ända hem,nosa i diket på order hur kul är det? Istället för att nosa ställde jag mig att glo på dom där två, alltså min husse o matte.

Väl nere vid bilen så lekte matte med mig, jag fick söka bollen och vi kampade,det är livet det ska ni veta. Det här tog en timme för oss en mycket skön och innehållsrik timme. Nu är jag hemma och helt utslagen. Jag får se om det blir mer i dag, hörde dom sa att ev. gå runt Höglandssjön på kvällskvisten om ork finns. Annars så blir det att matte och jag leker tillsammans en stund här hemma, vi brukar också ha lite mindre övningar inomhus det är minst lika roligt, egentligen är det det roligaste som finns. Jag börjar se upp till min matte.Ler

Ha det så gott

Leisie

22 nov 2012

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)