på resande fot

Hej

Ja nu har jag gjort årets resa. Husse matte o jag skulle till en ö som ligger i Stockholms skärgård. När vi hade parkerat bilen tyckte jag att jag kände igen mig,jag har varit här tidigare med andra ord. Husse gick och kollade att Stefan skulle dyka upp han som skulle föra oss till ön. Så småningom kom husse och Stefan så vi fick parkera bilen och ge oss iväg till båthamnen. Och herregud vad händer. Jo jag skulle gå på en brygga ,ok en kort bit, men för mig kändes den lång. Mina ben skakade,och en sån här gång är det en nackdel att ha fyra ben.

Ja, det ordnades plats i båten, matte hoppade i först tror jag, sedan skulle jag komma tyckte dom. Ok, jag hoppade i,men det var fruktansvärt. Husse kom också, efter många om och men. Tydligen har vi inte mycket erfarenhet av sjöliv. Men, vi kom iväg till slut. Oskar var det som körde med översikt av Stefan,och himmel så han drog på.Nu gick det undan  24 knop och jag var fortfarande rädd,men nu låg jag iallafall. När jag satt så hade jag kunnat fly om inte matte hållit i mig.

När vi väl var framme var det skönt. Jag sprang och hälsade på alla, och alla var väl glada att träffa mig,tror jag. Håkan Anneli och William bl.a. fick jag träffa igen:William gillar mig och han är jättesnäll mot mig. Jag passade på att bada också för dom har en egen strand,det är bara att ta för dig. Efteråt var det väl inte så trevligt när jag skulle ruska av mig allt vatten,vem bryr sig,skönt med ett bad tyckte jag. 

Det blev så småningom dax för hemfärd. Jag hoppade i själv och satte mig med matte. Efter en stund på sjön låg jag ner, mitt huvud la jag på mattes fot, snart var vi tillbaka till bilen. Tycker nog att det är ganska kul att åka båt ändå.Bara min husse och matte är med.

När vi kom fram till bilen lovade matte att köra. Hon tyckte husse såg så trött ut. Hon fick verkligen testa körkunskaperna. men det går väl bra när jag har en husse som är trafikinspektör. Och han slår man inte på fingrarna,Han har stenkoll. Och det tycker matte är bra för hon får ju körlektioner alldeles gratis.

Ha det nu så gott. Själv ska jag fundera på vad jag haft för mig denna sommar.

/ Leisie

Har inga bilder från resan så nia får hålla till godo med andra bilder på mig 

 

Katten Grålle och Leisie

 

 TV-rummet

 

Äntligen får jag ligga på soffan.

 

 

 

 

13 aug 2017

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till: