Påsk

Hej

Ja nu har påsken gått till ända. För vår del har det varit en ovanlig påsk. Nu förstår jag ännu bättre vilket bra beslut vi fattat. För att förstå vad jag menar så började det på Påskafton då kom mitt barnbarn Niklas och hans flickvän Amalia. Och till min  glädje skulle dom stanna över natten på så vis fick jag rå om dom lite fler timmar. Det var trevligt att få umgås med ungdomarna. Leisie, hon fann en vän i Niklas, han såg till att det blev lite smakbitar. När påskdagen kom och vi hade ätit frukost så  förbereddes det för hemfärd för deras del. Men vi måste låta frukosten sjunka så vi skulle få plats med lite lunch innan dom skulle åka.

 

Niklas och Amalia mötte naturligtvis hans syster Johanna och hennes lilla familj för dom var på väg hit till oss. Och lilla Elis mitt barnbarnsbarn var en riktig en härlig tvååring. Han såg till att hålla igång. Det måsta bara hinnas med allt, så tror jag han resonerade. Men eftersom det är långt mellan småmänniskor som kommer på besök så var det här en höjdare. Och tänk vad dom är framåt som tvååring, dom förstår så mycket. Inte tror jag att jag var så utvecklad när jag var två år som ungar är i dag. Elis somnade på stört vid sänggåendet. Nu på morgonen var han utvilad och full "sprutt". Hoppas dom får tid en sväng i sommar. Men först ska jag besöka dom.

Nu är det bara jag, Marcus och Leisie i vanlig ordning, nu laddar vi batterierna och ser framåt och hoppas på nya besökare.Men rätt val har vi gjort.......Vi flyttade närmare allt o alla.

Ha det gott/

margit

10 apr 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också