Röntgen

Ja då har kallelsen kommit. 26 jan. är det dax för Falun igen. Det blir undersökning av hjärtat i arbete.  Cykling och därefter en injektion med en lätt stråldos och bildtagning. Låter lite invecklat det här men det ska väl göras. 1 febr. ska jag dit igen och göra en viloundersökning, som går till på samma sätt utan cykling. Marcus och jag har fullt upp. 9 febr. ska  Marcus till vårdcentralen så vi måste hålla reda på så vi inte kolliderar med tider. När dom här undersökningarna är klara för mig ,så kommer dom att bestämma sig för hur det blir men operationson är planerad. 

I dag när solen skiner och det är bara -5° så är det lätt att tänka och längta till vår och sommar. När jag kikar ut genom kontorsfönstret så ser jag Bysjön. Den är vacker och mystisk. Jag ser också många många fåglar av många olika slag hämtar sin mat vid fågelbordet,dom skänker mig glädje och ro.

En dag när jag var ute och fyllde på fågelfrön. så kom ett flygplan och ritade på himlen. Jag skyndade mig in och hämtade kameran,men oturligt nog så hade det redan hunnit "dunsta", men lite rester fanns ändå kvar för att få en bild. Det händer lite av varje här i Djupvik

ha det gott

/margit

 

Leisie och Charlie

 

23 jan 2016

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)