Rusk

Hej 

I dag är det ruskväder på eftermiddag. Jag är inte förvånad, förmodligen jag som dragit ner det.

Om jag redan nu talar om att jag har börjat cykla så förstår alla vad jag menar. Redan igår så började jag trampa, hjälm hade insköpts långt långt tidigare. Och vad mer, jo det ska ätas havregrynsgröt varje morgon. Marcus har googlat på havregrynets betydelse för god hälsa. Och banne mig, jag vet inte om det är gröten eller om det sitter i huvudet, men idag känns allt så bra ,mirakel så här långt. Det var igår allt startade. Nu har jag verkligen satt kniven på strupen på mig själv som avslöjat detta,för nu har jag ökat pressen att hålla ut någon fler dag, annars är det "skämmit", eller så lägger jag ner bloggen.

Igårkväll sysselsatte jag mig att peka tänder med tandpetare och plötsligt pekade jag bort en plomb På morgonkvisten ringde jag tandläkare fick en tid på fredag, men strax efter så ringde dom att komma i dag. Nu är tanden lagad och det gick hur fint som helst. Jag bad dom skicka en räkning på detta så jag får behålla spänningen vad det kostar.

På vägen hem stannade vi vid båthamnen så Leisie fick bada, hon älskar det men just nu så löper hon så det finns annat spm intresserar mer. Men för att glädja husse o matte så simmade hon ut och hämtade dummis som jag kastade ut.

Väl hemma nu så är hon nöjd. Hon är ganska kul ändå, bada är livet, men att gå ut o rasta och göra sina behov, nej nej blir blöt om tassarna och stjärten, lite förnäm också.

Alldeles nu så regnar det som aldrig förr och åskar, passar bra då att sitta i datarummet och ägna sig åt bloggen.

Som vanligt kom det annat mellan, regnet slutade för länge sedan.,

men vad gör det nu kan jag säga

God natt

 

 

Ett gäng jag saknar kommer här

 

 

 

15 jul 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också