Julen har passerat.

Det var nu längesedan jag skrev några rader,men ska nu försöka trolla till några. Det har som ni förstår hänt en hel del i vår vardag än om jag inte skrivit något. Ibland funderar jag på om jag ändå ska lägga ner Bloggen.Känns lite konstigt att göra det ,sviker mina läsare om jag gör det så........jag får fundera och inte fatta ett för hastigt beslut. 

Jag har gjort ett uppehåll under tiden jag funderade, och jag har kommit fram till att fortsätta.När jag tittade in på besökslistan så känns det roligt ,den här gången fanns besökare från Korea,Iran och USA tillsammans med Svenskar.Roligt att lägga in foton på hemmiljö och natur och visa hur vi lever i Sverige

Dagar före jul var det lite att pyssla med. Till JUl väntade vi Marcus Barn och Barnbarn med familjer, vi skulle bli ett gäng på 13 stycken. Och då behöver man några dagar att förbereda mat och dukning.

Nu har vi firat kvällen före Julafton,tro mig, vad vi hade mysigt. Bara att träffas äta en god middag och umgås, än om det är för en liten stund.Nu väntar vi att det ska bli ett nytt år 2018. Det nya ska vi fira tillsammans med Carina o Anders. Får återkomma till det. 

Senaste tillskotten i vår familj.

 

29 dec 2017

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till: