Snart dax

Det jag väntat på kom i dag,kallelsen från Akademiska. Kl 18,00 söndag den 21 febr. vill dom att jag ska anlända. Operationen blir på måndag den 22 febr. 

Visst, jag blev både glad att äntligen, men en tår fällde spänningen  släppte nu finns ett datum och tid. Eller gör det det? I kallelsen satt en postitlapp som frågade om jag hade gjort hjärtundersökningen. Och det har jag ju gjort, men det återstår en nu kommande måndag och operationstiden håller jag i min hand. Så återigen hänger det på vad undersökningen kommer med för resultat,själv tror jag att det är ok.

När jag har fått vara lite lessen tillsammans med Marcus ,så åkte vi till skogen med Leisie och inhämtade nytt syre och begrundade naturen som kan ge oss ett lugn. Lugnet varade inte så länge. När jag väl var hemma avklädd,så började jag baka lite kubb så det finns fika medan jag är borta. Men får jag tro ,så kommer det att vara slut innan jag har åkt. Nu när kubben är paketerad och hamnat i frysen ligger Marcus på soffan och snarkar. Han blev trött av bara doften tror jag. Innan han kurade ihop sig på soffan tyckte han att jag skulle vila men........Jag tror det var han själv han menade. 

 / margit

Husse o Leisie på skogspromenad i dag

Leisie väntar på att matte ska fotografera färdigt

 

 

 

29 jan 2016

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till: