Projekt nu och kommande

Blåsigt i dag, ute alltså. I Edsbyn skulle dom ha sagt att det är "vitgömsar" på Ullungen ,här får jag säga att det är "vitgömsar" på Bysjön. Då förstår ni alla hur mycket det blåser. Trots blåsten så är det varmt och skönt.

Marcus fortsätter med sitt projekt. Blir riktigt bra tycker jag,och platsen behöver vi. Snart är det dax att göra påbörjade projekt klara innan snön kommer. Inte roligt om årets projekt ska tina fram på vårkanten, nej nej, då ska nya projekt starta.

Just nu ligger projekt 2016 på planeringsstadiet. Den rätta planeringen sätter igång när kylan har satt in och mörkerkvällen med tända ljus, ljudet från brasan höjer stämningen, och fantasin får flöda. Ur allt detta fångas ideer som skapar nytt, till allas glädje.Till allt detta behövs energi och det är det jag fyller på när det är dessa vackra soliga dagar.

Därmed gör jag nu uppehåll med min påbörjade veckostädning som skulle ha gjorts i fredags . Tänker ta mig en kopp kaffe sätta mig på altanen och höra om Vindarna viskar mitt namn som Roger Pontare sjunger om. Kanske inte var mitt namn han menade, men han sjunger bra ändå denna Roger. I morgon kommer en annan Roger till oss.

Ha det gott

/ margit

 

 

16 aug 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)