Stockholms skärgård

Ja då kom äntligen dagen när vi skulle fara ut till Skärgården. Lite spännande hur vädret skulle bli, vi hade turen på vår sida.Eftersom Stefan hade ärenden in till stan så hämtade vi upp honom innan vi fortsatte till bilfärjan som skulle ta oss till Ljusterö. Mycke trafik, så färjan gick i ett. Den turen gick snabbt kanske fem minuter.

Nu gällde det att fortsätta med bil till Stefans båt som skulle ta oss till Ingmarsön. Det blev en skaplig biltur innan vi var framme på bilparkeringen. Jag var lite spänd hur Leisie skulle reagera att åka en öppen båt. Men hon är suverän, på något vingliga ben klev hon i. När allt som skulle med i båten var klart så åkte vi iväg- Håret blåste på både mig o Leisie, men hon verkade ta det med ro hon sällde sig upp och tittade ut över vattnet och det såg ut som hon trivdes. Efter ca 15-20 minuter kom vi till bryggan. Det var mitt första besök där och jag njöt från första stund. Det var så vackert med vattnet, bryggan, båtarna som passerade, klipporna och inte minst stugan eller stugorna som påminde om Astrid Lindgrens Bullerbykänsla. 

Leisie och Golden Charlie hade kul ska ni veta. Dom turades om att jaga varandra och ner i vattnet så det stänkte om dom. Leisie passade på att ta en simtur lite då o då. Då fegade Charlie ur han stoppade huvudet under vattnet istället eller också valde han att lägga sig ner och göra inviter till mer lek. På kvällen sa det bara pang och somnade dom och sov gott.

En promenad på ön satt fint, det var som att vara i en sagobok. På kvällen blev vi bjudna på grillat o godricka.

Om någon som läser det här så finns möjligheten att hyra den här platsen Googla  på Kaptenstugan Ingmarsö så finns beskrivning där på stugorna med bilder och pris.

/ margit

 

Bryggan vid Kaptenstugan

Charlie

Kaptenstugan Ingmarsö

Kom o lek med mig Leisie

31 jul 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)