Tar det lugnt.

Det är väl så när man är en glad pensionär, då tar man det lugnt. I dag så är det 2gånger promenad och tekaksbakning. Marcus behöver ha något att tugga på när jag är på sjukhuset, och vad passar bättre än tekakor.Två satser deg bör jag nog göra om det ska klara sig.Mellan gräddningen så passar jag på att sitta på altan ,jag behöver mer solenergi, om det ska räcka vintern genom. 

Det vackra vädret ska hålla i sig många dagar till, det mår vi gott av. Var väl otur för alla som haft semester, hoppas ni tar vara på solen vid all ledighet. Alla måste är inte bra måsten, såna man hittar på själv t.ex det är obra.

Leissie njuter också av det hela. Vi ser till på promenaden att det finns möjlighet att vara fri från kopplet och mesta tiden så går hon fritt. Det är så underbart att ha en hund som inte försvinner så fort det finns en chans,och kommer när man kallar. Ibland kan en "fläck" vara mer spännande än att komma till oss. Träning träning konsekvent konsekvent wink är inte alltid vi följer den regeln. Men då kan vi inte lasta henne och skylla på olydnad,nej nej det är ett förarfel. Men hon är bäst på allt ,så är det när det gäller våran tjej.

Nu har jag en deg till på gång. Ska se till att göra den klar för att därefter fixa käk. Till middag i dag blir det köttgryta och potatis, sedan en promenad. Efter det tar vi det lungt laughing

Ha det gott 

margit.

19 aug 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)